MUZIEKACADEMIE

SintaOerol.jpg

Pianolessen

Klassieke muziek, improvisatie gebaseerd op akkoorden en modi, muziek voor ouders & kleuters. Veelzijdige lessen met aandacht voor analyse, motoriek, ontspanning en studeren.  

SintaProfiel.jpg

Compositie coaching

Muziektheorie en compositietechniek, bekeken vanuit meerdere culturen. Compositielessen voor wie zich wil ontwikkelen als componist, ten behoeve van hun artistieke praktijk. 

DSC01805.jpg

Meditatief zingen

Leren zingen met elementen uit de traditionele Indiase zang: improvisatie gebaseerd op alap, vocale ornamentaties en sargam notatie. Meditatief zingen op de grondtoon van de tanpura. Zie agenda

WS6.jpg

Muziek maken op
Global Gongs

Samen minimal music, geïnspireerd op niet-westerse muziek leren spelen op een verzameling van grote en kleine gongs. Losse workshops en korte cursussen. Info cursus

"Sinta heeft me ontzettend geholpen in het verbeteren van mijn pianotechniek, het leren spelen van bestaand repertoire en improvisatie. Daarnaast ben ik ook begonnen met componeren, waarin ze haar expertise deelt op gebied van harmonie-, akkoorden- en compositieleer. Door haar betrokkenheid stimuleert ze me om mezelf te ontwikkelen"

Fedja Louman

© 2021 Sinta Wullur Music

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram